Stilteweekenden bij de Abdijhoeve in Doetinchem: stilte ervaren bij een klooster..


- Neem even afstand van je dagelijkse beslommeringen tijdens een stilte weekend (vrijdagmiddag- zondagmiddag) in de Abdijhoeve bij de Willibrordsabdij in Doetinchem. 

- De omgeving rondom de Willibrordsabdij ademt de sfeer van rust en bezinning uit. 

- Een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen, niks moet, je hoeft er alleen maar te zijn. 

- Er wordt een programma aangeboden met diverse soorten meditaties, wandelingen, afgestemd op de dagindeling van de monniken in de abdij, zodat                                                                         je desgewenst ook deel kunt nemen aan de diensten in de abdij. 

Niets is verplicht, dus ook het programma niet, wel wordt je drie keer per dag verwacht tijdens de gezamenlijke maaltijden. Wil je liever lezen, schrijven, wandelen in de mooie omgeving van de abdij of gewoon niks doen tussen de maaltijden door, prima! Neem lekker de tijd voor jezelf en geniet ervan met volle teugen.

Er zijn diverse boeken en tijdschriften aanwezig die je tijdens de stilteperiode kunt lenen om te lezen. Indien je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek kun je dat aangeven, en wordt daar ruimte voor ingeruimd.

Heb je behoefte om wel deel te nemen aan het programma om je te helpen nog meer tot jezelf te komen, dan ben je ook van harte welkom!. Gedurende het weekend zijn we stil, ook tijdens de maaltijden, het is belangrijk dat je je dat goed realiseert. Pas dan kan de stilte op je inwerken, kan je je batterij weer opladen en resetten. Je verblijft tijdens het weekend in een eenpersoonskamer met eigen sanitair. De maaltijden zijn vegetarisch.

Meer info op 'Een weekend stilte'Stilteweekenden in 2024:

16-18 februari

5-7 april

7-9 juni

23-25 augustus

8-10 november

 
Inschrijven of Contact

 

Tarieven 2024

Tarief Stilteweekend: vrij-zo € 395,- pp Inclusief twee overnachtingen op 1 pers. kamer met eigen sanitair, linnengoed, vegetarische maaltijden, koffie thee snacks en fruit, deelname facultatief programma, toeristenbelasting. Aanbetaling definitieve reservering/inschrijving bedraagt €75,- pp


E-mailen
Bellen