Bodycode/Emotiecode voor mens en dier!


Vage klachten waarvan de oorzaak moeilijk is te achterhalen, zijn vaak onbalansen of vastzittende emoties in het lichaam die de doorstroom van energie tegenhouden. Dit kan op den duur allerlei klachten veroorzaken op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. 

Door die balans energetisch te herstellen of de negatieve energie (die je ziekmaakt) te verwijderen, zet je lichaam het eigen zelfgenezend vermogen weer aan, en kan je herstel inzetten. 

De Bodycode is een veelomvattende methode om de oorzaak van je klachten te achterhalen en deze onbalans in je lichaam te herstellen of te verwijderen. Chronische klachten hebben langere tijd nodig om te herstellen, daarvoor zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Dit gaat altijd in overleg.

Intense emoties kunnen zich vastzetten in je lichaam wanneer je ze niet goed verwerkt, negeert of wegdrukt. Dit gebeurt bij mensen maar ook bij dieren! (de Bodycode/emotiecode is ook prima toe te passen op dieren).

Je kunt die emoties zien als kleine energieballetjes die zich in je hele lichaam, (ook in je organen) kunnen vastzetten en er vervolgens voor zorgen dat de energie die door je lichaam stroomt wordt geblokkeerd, en er klachten ontstaan.


Review Maya: pijn in de rug en angsten

Opeens was daar een heftige pijn in mijn rug, heup en rechterbeen. Midden in de nacht werd ik wakker, totaal in paniek. Wat is er met mij aan de hand? De pijn was zo heftig dat ik in het ziekenhuis belandde. Ze konden daar niets verkeerds vinden. De pijn bleef,   weken lang.
Joyce heeft me door deze weken heen geholpen. Door er op de eerste plaats te ZIJN! Gedurende de weken nam de pijn langzaam af.
Via de bodycode , die Joyce toepast, heeft ze op afstand veel onnodige ballast (vastzittende emoties of onbalansen in mijn lichaam) bij mij weggehaald. Zowel fysiek als emotioneel. Ik had veel angst en dat verminderde werkelijk. Wat ik vooral heb beleefd ; Joyce bleef contact met mij houden, zowel via de chat als ook door de Bodycodesessies. Het voelde alles heel troostend en bemoedigend dat er een lief persoon was die mij “vast” hield.  De pijn en angst is niet meer teruggekomen….
Ik ben dankbaar.


Het kan ook zijn dat je om je hart te beschermen (niet gekwetst willen worden en geen pijn willen voelen) een zogenaamde hartmuur hebt opgebouwd van deze emoties. Met behulp van de Bodycode/Emotiecode kunnen de vastzittende emoties weggehaald worden.


 Review Maartje: Golfelleboog, moeilijk inslapen, onrust, stress en verdriet

"Ik kwam bij Joyce met een pijnlijke elleboog, een zogenaamde golfelleboog. Hier staat meestal meer dan een half jaar voor om te genezen, met rust. De pijn was scherp stekend, en vaak zeurend aanwezig. Na een paar sessies door Joyce was de pijn verdwenen. Ik kan nu alles weer doen met mijn arm, tuinieren, zware boodschappentassen dragen. Heel fijn. Het fijne is dat Joyce ook kan onderzoeken welke emoties vast zaten en welke regelmatig terugkeren. Dat geeft mij de kans hier meer aandacht aan te besteden. Ook mijn oogmigraine is verdwenen.  

De bodycode werkt niet alleen bij fysieke klachten, maar ook bij emotionele en mentale problemen. Ik had moeite met bepaalde patronen in mijn familie. Hier had ik veel onrust, stress en verdriet van en na een aantal sessies van Joyce is het nu veel rustiger. Er is balans ontstaan. Ik voel nu sneller wat bij mij hoort en wat bij de ander. Hierdoor is mijn stress verminderd en slaap ik makkelijk in. Ik sta versteld van de resultaten, zonder medicatie op een hele zachte, vriendelijke manier. Wel belangrijk is, vind ik, zelf actief naar mijn eigen overtuigingen, patronen en angsten te kijken. De bodycode versnelt en vereenvoudigt het proces van heel-worden op een fijne, snelle wijze."


 

Review over Milo de hond: trauma, angst voor harde geluiden en bewegingen

 

Milo kwam bij ons toen hij 3 jaar oud was. Een heerlijke hond, maar wel getraumatiseerd. Dit uitte zich in schrikreacties bij onverwachte (harde) geluiden en bewegingen.
Na meerdere sessies door Joyce (op afstand) zie ik duidelijke verbetering. Het resultaat tot nu toe: ik kan nu zijn halsband omdoen zonder dat hij wegduikt. Hij komt zelfs naar me toe zodat ik makkelijk zijn halsband om kan doen. Hij reageert nog wel op harde geluiden met alertheid, maar niet meer met angst. Dus een normale reactie voor een hond. Milo is weer helemaal zichzelf, een blije en ontspannen hond."


 

 

                                                 Hoe?

De Body/Emotiecode gaat ervan uit dat alles en iedereen bestaat uit energie, waardoor we allemaal met elkaar zijn verbonden.

Je weet zelf niet welke emoties er in je lichaam vastzitten of welk lichaamsdeel niet in balans is, en waar. Je bewustzijn weet dat niet, maar je onderbewustzijn wel. Je kunt je onderbewustzijn zien als een grote database die alles opslaat. Dit kan je helpen bij het zoeken naar de oorzaak van je klacht. Pas wanneer de oorzaak wordt aangepakt kan je lichaam herstellen, dus niet alleen de symptomen onderdrukken.

Via onze energetische verbinding met elkaar, wordt de connectie gemaakt met jouw onderbewustzijn (uiteraard alleen na jouw toestemming) 

Zo kom je te weten of er emoties vastzitten in je lichaam of dat er onbalansen zijn. Bij de Body/Emotiecode maak ik gebruik van spiertesten (zoals in de Kinesiologie) om daarachter te komen. Het onderbewustzijn geeft 1 emotie of onbalans per keer aan, en vervolgens kan die emotie/of onbalans worden hersteld of verwijderd. En dan kan een volgende onbalans worden aangepakt. 

Het mooie aan deze methode is dat je niet lijfelijk aanwezig hoeft te zijn voor een behandeling. Dit kan op afstand via de energetische verbinding tussen ons gebeuren. Je kunt dus gewoon je bezigheden doen, terwijl er vastzittende emoties of onbalansen in je lichaam worden hersteld of verwijderd. Waar je je ook bevindt, je kunt altijd een Body/Emotiecode sessie laten doen. Dit is ook erg prettig voor dieren (geen stressvol bezoek aan de dierenarts).


Bodycode aangevuld met persoonlijke coaching:

Tijdens de energetische behandelingen komen er vaak zaken naar boven die je zelf goed kunt aanpakken met een beetje coaching erbij. Ik bied daarom ook deze behandelingen aan met coaching in een pakket. Zo kan je je herstel zo grondig mogelijk aanpakken.


Intake:

Bij de telefonische of fysieke intake worden je fysieke/mentale of emotionele klachten in kaart gebracht en wordt vervolgens zo snel mogelijk de eerste Bodycode of emotiecode sessie gedaan. Het is ook mogelijk alleen vastzittende emoties op de hartmuur te laten verwijderen.

Wil je meer weten? Bel: 0653588455 of mail naar: info@stadsestilte.nl
 

E-mailen
Bellen