Ik help je de goede balans te vinden tussen inspanning en ontspanning


 Je weet dat je niet lekker in je vel zit, dat het steeds lastiger wordt om goed te blijven functioneren. Je bent vermoeid en hebt weinig energie. Wanneer je zo door blijft gaan, zal je lichaam je op den duur een halt toeroepen. Het gevolg is vaak dat je ziek thuis komt te zitten, omdat jij zelf nooit zal opgeven.

Hoe kan jij het tij keren? Het beste uit jezelf halen zonder uitgeblust te raken, maar toch jezelf kunnen zijn. Het is mij gelukt, ik weet zeker dat jij dit ook kan! Je hoeft het niet meer allemaal alleen te doen. Zet de eerste stap en grijp je kans om in gesprek te gaan met mij (Joyce Hoogeveen)  ervaringsdeskundige. 

Een (gratis/vrijblijvend) 1 op 1 gesprek via telefoon/videobellen of op locatie in Leiderdorp. Het levert jou in elk geval op; dat je jouw verhaal kwijt kunt bij mij. Ik heb in dezelfde uitzichtloze situatie gezeten als jij nu denkt te zitten. Tijdens ons gesprek krijg je bovendien helderheid over de dingen waar jij nu op vastloopt. Dan weet je waar je aandacht aan moet gaan besteden om je weer goed te gaan voelen, zoals vanouds.

Klik op onderstaande knop voor het maken van een afspraak, ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Afspraak maken


 Kan ik je verder helpen?

Ik ontmoet je graag tijdens een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek. Zo probeer ik je te helpen om helderheid te scheppen als je daar momenteel zelf moeite mee hebt. Bijvoorbeeld als je niet goed in je vel zit, overwerkt bent of wellicht al tegen of in een Burn-out aan zit. Heb je net een zetje nodig om stappen te zetten naar herstel..

Naar aanleiding van dit gesprek, geef ik aan wat ik denk wat jij nodig hebt op dit moment. Kan ik jou verder helpen? Of is voor jou een andere aanpak beter? De beslissing is aan jou.

Walk & Talk

We gaan samen lekker bewegen, wandelen (zonder prestatiedruk en helemaal op jouw mogelijkheden afgestemd) in de buitenlucht in de Randstad, specifiek in de driehoek Leiden-Den Haag-Alphen a/d Rijn en de Bollenstreek. Woon je niet in deze omgeving? Dan help ik je graag online en met behulp van e-mail en Whatsapp / sms. De vorm, duur en het traject dat je loopt bepalen we altijd in overleg.

Klik op onderstaande knop voor meer info:

Meer infoMindfulness aangepast op jou:

Naast verhelderende gesprekken en een luisterend oor tijdens de Walk & Talks, kan je ook kiezen voor een individuele 8 weekse MBSR Mindfulness cursus: Mindful & Meer.

 Op locatie in overleg of online. Een combinatie van Mindfulness met een stukje persoonlijke aandacht en sturing omdat het uiteindelijk gaat om jou en niet om anderen..

Klik op onderstaande knop voor meer info over de individuele cursus Mindfulness

 

Mindful & MeerStilte retraites:

Tevens organiseer en begeleid ik stilte- weekenden of een midweek bij de Abdijhoeve in Doetinchem: Resetten, bezinnen, tijd voor jezelf nemen en even niks moeten:

Klik op onderstaande knop voor meer info over de Stilteweekenden:


Ga naar Stilteretraites
 


Volg Stadse Stilte op Instagram en Facebook!

  
 


E-mailen
Bellen