Naast individuele Walk & Talks en stilteretraites zijn bij mij individuele of duo klankbaden, en energetische Access bars behandelingen te boeken:

Klankbad voor diepe ontspanning

In stilte genieten van de klanken van klankschalen en andere instrumenten/muziek en deze op je laten inwerken (luisteren en voelen) individueel of in tweetallen. Tijdens een klankbad lig je zo comfortabel mogelijk op een matrasje, kussentje met een fleece dekentje over je heen, zodat je optimaal kunt ontspannen.

De werking van klankschalen

Wanneer de klankschalen worden aangeslagen vibreren de klanken door het hele lichaam. De klanken hebben een harmoniserende werking, die zorgt voor een diepe ontspanning. Er vindt een helende transformatie van energie plaats. De diepe ontspanning zorgt ervoor dat lichaam en geest kunnen helen. Je raakt erdoor in een meditatieve staat, het lichaam komt tot rust door het luisteren naar de klanken zodat je innerlijke stilte ervaart. Het natuurlijk vermogen van het lichaam om te vernieuwen en te herstellen is in ieder mens aanwezig. Door het klankbad gaat de energie weer stromen; het heeft een zuiverende werking en het vitaliseert het lichaam, ook de creativiteit en levensvreugde gaan weer stromen wanneer deze geblokkeerd zijn geraakt. Een vibrerende klankschaal kan iets anders laten vibreren, er ontstaat een verbinding tussen verschillende energievelden. Je hoort de klank niet alleen maar voelt deze ook. Lichaamscellen gaan mee resoneren. 

 Tijdens zo'n diepe ontspanning komen de lichamelijke processen tot rust. Het lichaam schakelt over naar het parasympathische zenuwstelsel. Dit deel zorgt ervoor dat er lichaamsprocessen worden aangestuurd die herstel van het lichaam bevorderen. Het sympathisch zenuwstelsel is steeds vaker bij mensen actief (op de momenten dat we stress ervaren en overprikkeld raken). Dan maakt het lichaam stresshormonen aan, en heeft het geen aandacht voor groei en herstel, zodat we met die stress kunnen omgaan. Het is echter niet goed als deze situatie te lang blijft voortduren en stress verandert in chronische stress.

 

 Wil jij dit gevoel van diepe ontspanning ook ervaren of cadeau doen aan iemand anders? Neem dan contact met me op, dan kan ik de mogelijkheden met je bespreken en desgewenst in overleg een afspraak inplannen.

Meer info


Tarieven:

Klankbad individueel (speciaal op jou persoonlijk gericht)                                  € 39- p.p.

Duo Klankbad voor 2 personen (samen genieten en ontspannen)                      € 68,- 2 pers.


Cadeaubon Klankbad

Geef een klankbad cadeaubon voor 1 of 2 pers cadeau! De cadeaubonnen zijn 6 maanden geldig.

Tarief individueel klankbad (1 pers.) cadeaubon : € 40,- incl. verzendkosten

Tarief duo klankbad cadeaubon (voor 2 pers.) € 69- incl. verzendkosten
Cadeaubon bestellen(Energetische) Access bars behandelingen:

- Energetische behandelingen door middel van het aanraken van drukpunten op het hoofd, zorgen

- Voor het 'opschonen' van het energetisch lichaam.

- Ervaar meer energie en helderheid, rust, ruimte en ontspanning voor lichaam en geest. 

- Je leven lijkt makkelijker te gaan. 

- Je maakt je minder druk om dingen die gebeuren. 

- Je ervaart een betere verbinding met je lichaam en intuïtie. 

                                                              - Je zit beter in je vel.

                                                              - Je slaapt beter

                                                              - Je kunt dingen die je niet meer nodig hebt, loslaten


Door het aanraken van de 32 'Bars" punten wordt als het ware een resetknop in je energiebanen geactiveerd waardoor je je beter in balans voelt.  Bij iedereen is de uitwerking anders, afhankelijk van hoe jij je op dat moment voelt en in hoeverre je openstaat voor de behandeling.


Tarief: Individuele behandeling van ca. 60/75 minuten                                               € 65,-

 

E-mailen
Bellen